tag
Forsiden Oppdag islam Profeten Glemt kunnskap Søk

Universets Skaper


Hele universet var en gang i tiden ikke noe annet enn et sky av røyk. Dette har blitt bekreftet av moderne observasjonell og teoretisk astronomi. Denne røykskyen hadde en avlang, ugjennomsiktig og tykk form, og den innholdt varm gass. ("The First Three Minutes, a Modern View of the Origin of the Universe", Weinberg, s. 94-105).

Allah åpenbarte over 1400 år siden i Koranens surah Fussilat (også kjent som surah Ha-Mim As-Sajdah): "Så henvendte Han seg mot himmelen, som var røyk og damp..." (41:11)

"The Bible, the Quran and Science", en bok skrevet av den franske vitenskapsmannen Dr. Maurice Bucaille hevder at:

"Grunnprosessen i formasjonen av universet ligger i kondensering av materie i den primære nebulaen etterfulgt av dens partisjonering i deler som opprinnelig var galaktiske masser. Det sistnevnte ble i sin tur partisjonert i stjerner og planeter."

Moderne vitenskap hevder at jorden og himlene (mao. planeter, stjerner, galakser osv.) var alle sammenhengende. De ble formert og så separert fra hverandre. Koranen sier i surah Al-Anbiya
"Innser ikke de vantro at himmel og jord var tettest masse og at Vi skilte dem?" (21:31).

Professor Alfred Kroner ved Universitetet i Mainz, Tyskland, en velkjent forsker, har hevdet følgende:

"Med tanke på hvor Muhammad kom fra, vil jeg si at det er umulig for ham å vite om universets felles opphav, dette fordi vitenskapsmenn kun nylig har oppdaget dette i løpet av de siste årene, ved hjelp av kompliserte og avanserte tekniske metoder. Noen som ikke viste noe som helst om kjernefysikk 1400 år siden ville ikke være i stand med sin egen fornuft å formulere at jorden og himlene har felles opphav."

(Se Saudi Medical Conference Proceedings 7th edition, 1982, den er tilgjenglig på video fra Al-Nasr Trust).


‹‹ Tilbake


 

Aktuelt

Tarawih – Hvor mange rak`at er sunnah?
I senere tid er det blitt et stadig mer populært synspunkt å tro at sunnah er å be 8 rak`at tarawih, og at 20 rak`at er ...

 
  Les mer  

Nye bønnetider fra IRN

IRN har utgitt nye standardiserte bønnetider for Norge. Se bønnetidene her


Bønnetider på iPhone og Android

 

Mest delt på Facebook
Copyright © 2008 - 2019